Atletiekvereniging Texel

  

Zoeken

Archief

Even voorstellen

Hallo allemaal,

 

Ik ben Jeanette van Heerwaarden en ik wil jullie vragen om dit stukje goed te lezen.

Meestal is het erg leuk om te sporten bij een sportvereniging zoals AV Texel maar het gebeurt ook wel eens dat iemand te maken krijgt met vervelend gedrag van andere sporters, trainers of andere mensen in de sportvereniging.

 

Soms hoor je daar wel eens iets over op tv maar het kan ook bij jouw eigen sportclub voorkomen.

Tussen kinderen met hun trainer, met andere begeleiders of als kinderen onder elkaar is wel eens iets aan de hand.

Als jij iets meemaakt waarvan je vindt dat het niet leuk is, of als je twijfelt of iets nog wel normaal is, kan ik me voorstellen dat je daar met iemand over wilt praten.

Vaak zul je dat als eerste met je ouders bespreken of met iemand anders die je goed kent en vertrouwt.

 

Toch kan dat soms ook lastig zijn. Als je er dan toch graag met iemand over wilt praten, kun je ook mij bellen of opzoeken. Ik luister dan naar je verhaal en ga met jou bespreken wat we daarna kunnen gaan doen om het gemakkelijker voor jou te maken. Ik heb geleerd hoe ik dat het beste kan doen op een manier die voor jou zo veilig mogelijk is.

Het kan erg moeilijk zijn om hulp te vragen maar het is heel belangrijk dat je niet blijft rondlopen met iets wat je dwars zit.

 

AV Texel wil natuurlijk graag een leuke sportieve vereniging zijn waar jong en oud lekker kan sporten en zich veilig kan voelen.

Als jij je niet meer veilig voelt dan ben ik er voor je om te helpen.

 

Jeanette van Heerwaarden

Julianastraat 3

Den Burg

06 12 43 25 47

Spannende clubkampioenschappen bij AV Texel

Met prachtige weersomstandigheden hield de jeugd van AV Texel op zondag 9 juli clubkampioenschappen. De pupillen deden een driekamp bestaande uit sprint, verspringen en kogelstoten (of balwerpen voor de C-pupillen). De junioren deden een vierkamp bestaande uit sprint, verspringen, kogelstoten en speerwerpen. Iedere prestatie krijgt punten en wie de meeste punten verzamelt wint de meerkamp. Na de meerkamp mocht er nog een middellange afstand gelopen worden.

Lees meer: Spannende clubkampioenschappen bij AV Texel

Jeugdtraining

De jeugd traint bij AV Texel zeer gevarieerd, getuigen de twee getoonde foto's

Op de eerste geeft Anneke een keer looptraining op wieletjes en mochten de meiden gaan skeeleren. Uiteraard niet op de baan.  De tweede foto laat zien dat Wolbert "kracht" training geeft met de kogel.